Bestronics is een uitstekende samenwerkingspartner

Repaircentre and Developments

Vanaf dag één hadden wij het juiste gevoel over Bestronics. Al bij hun introductie wisten wij dat Bestronics onze partner zou worden met betrekking tot het samenstellen van de printplaten, die wij in onze pedicure apparatuur plaatsen. Hun uitgebreide machinepark, de geautomatiseerde opslag van de onderdelen en de continue drang om te verbeteren en te investeren geeft ons een betrouwbaar gevoel. Kwaliteit, snelheid en afspraak is afspraak bij Bestronics. Dit maakt het Veldhovense bedrijf tot een uitstekende samenwerkingsparnter.

"Hun uitgebreide machinepark, de geautomatiseerde opslag van de onderdelen en de continue drang om te verbeteren en te investeren geeft ons een betrouwbaar gevoel."

Ric van Barneveld
Repaircentre and Developments

Bestronics is een uitstekende samenwerkingspartner

Repaircentre and Developments is gespecialiseerd in reparatie en ontwikkeling van pedicuremotoren. Met meer dan 20 jaar ervaring bent u bij hen aan het juiste adres voor de reparatie van alle merken pedicuremotoren, bijvoorbeeld: de Aquatronic, M-Tronic, TravelCare, PodoBreeze, MiniMagic of PodoMagic. U kunt bij Repaircentre and Developments terecht voor een goed advies, zowel op het gebied van pedicuremotoren als ergonomie en een deskundige reparatie zodat u opnieuw jarenlang plezier beleeft aan uw pedicuremachine. Meer informatie vindt u op www.repaircentreanddevelopments.nl.

movingIntelligence-bestronics3