Bestronics brengt Moving Intelligence verder

Moving Intelligence

Moving Intelligence brengt jouw wereld in beweging onder controle. Dit doen ze met hardware die ze onzichtbaar inbouwen en met software die informatie zichtbaar maakt. Moving Intelligence helpt mensen grip te krijgen op alles dat beweegt: van auto tot scooter, van trailer tot container, van boot tot werkmaterieel. Ze doen dit voor iedereen: multinational of middenstander, wagenpark- beheerder of trotse bezitter van een oldtimer.

Het unieke webbased Moving Intelligence platform biedt de meest geavanceerde diensten op het gebied van beveiliging, rittenregistratie, wagenparkbeheeren duurzame mobiliteit. Alle producten en diensten van Moving Intelligence zijn geïntegreerd in een online platform en zijn eenvoudig in uw persoonlijke account te beheren.
Klik hier om de website van Moving Intelligence te bekijken.

“De prettig samenwerking, snelle service en de hoogwaardige kwaliteit van het afgeleverde product geeft ons veel vertrouwen en brengt niet alleen ons maar ook de gebruikers van onze systemen verder.”

Patrick Horst
Moving Intelligence

Bestronics brengt Moving Intelligence verder

Als marktleider op het gebied van voertuigbeveiliging willen wij onze dealers en eindgebruikers alleen de best mogelijke kwaliteit bieden. Daarom vinden wij het belangrijk om met een betrouwbare en vaste partner samen te werken, die altijd aan onze hoge verwachtingen kan voldoen. In Bestronics hebben wij die enkele jaren geleden gevonden. De productie van onze voertuigvolg- en rittenregistratiesytemen hebben wij dan ook vanaf dag een geheel aan Bestronics uitbesteed. De prettig samenwerking, snelle service en de hoogwaardige kwaliteit van het afgeleverde product geeft ons veel vertrouwen en brengt niet alleen ons maar ook de gebruikers van onze systemen verder.

movingIntelligence-bestronics3